Συνάντηση Δ. Αβραμόπουλου με Αρχιεπίσκοπο Κύπρου

abramo-kiproy

Το απόγευμα της Δευτέρας, 30 Σεπτεμβρίου 2013, ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. Χρυσόστομος, δέχθηκε στην  Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου, τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης της Ελλάδος κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Ο Μακαριώτατος, καλοσώρισε τον κ. Αβρααμόπουλο και τη συνοδεία του στην Κύπρο και στην Ιερά Αρχιεπισκοπή, εκφράζοντας τη χαρά του για τη συνάντηση.

Ο κ. Υπουργός εξέφρασε, επίσης, τη χαρά του, γιατί του δόθηκε η ευκαιρία, μέσα στα πλαίσια της επίσκεψής του στην Κύπρο, με την ευκαιρία της 53ης επετείου της ανακήρυξης της ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, να συναντηθεί με τον Προκαθήμενο της Εκκλησίας της Κύπρου.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε, κυρίως, γύρω από ζητήματα που αφορούν στην Ελλάδα και την Κύπρο, με κυρίαρχο θέμα το Εθνικό μας πρόβλημα και τα επακόλουθα λόγω της οικονομικής ύφεσης.

Ο Μακαριώτατος ευχήθηκε στον Υπουργό Εθνικής Αμύνης της Ελλάδος κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο και τη συνοδεία του καλή παραμονή στο νησί μας.

Εμφανίσεις: 40045
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!