Απέσυρε την αγωγή κατά της διαχειρίστριας της Λαϊκής ο Aρχιεπίσκοπος Κύπρου

786AB2B7E55EA567DFFD2CBF747C4B0F

Αποσύρθηκε το αίτημα έκδοσης προσωρινού διατάγματος απαγόρευσης δικαιώματος ψήφου της διαχειρίστριας της πρώην Λαϊκής Τράπεζας, που εκπροσωπεί το 18,1% των μετοχών της Τράπεζας Κύπρου, λόγω της αλλαγής της σύνθεσης της Αρχής Εξυγίανσης, σύμφωνα με δηλώσεις, στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, αρμόδιας νομικής πηγής. 

Ερωτηθείσα να αναφέρει εάν ευσταθούν οι πληροφορίες ότι οι ενάγοντες, δηλαδή η Αρχιεπισκοπή και τα πέντε φυσικά και νομικά πρόσωπα, τα οποία κατέθεσαν στις 29 Αυγούστου, αίτηση στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας για έκδοση προσωρινού διατάγματος απαγόρευσης δικαιώματος ψήφου της διαχειρίστριας της πρώην Λαϊκής, που εκπροσωπεί το 18,1% των μετοχών της Τράπεζας Κύπρου, έχουν αποσύρει την αίτηση τους αυτή, η ίδια πηγή απάντησε καταφατικά, λέγοντας ότι η απόσυρση έγινε «λόγω της αλλαγής της σύνθεσης της Αρχής Εξυγίανσης με το νέο νόμο». 

Σε ερώτηση ποια είναι τα περαιτέρω βήματα, η ίδια πηγή ανέφερε ότι «μελετούμε την κατάσταση και περιμένουμε να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση της νέας Αρχής Εξυγίανσης».

Εμφανίσεις: 68758
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!