Παρουσία του Προέδρου η Τρίτη Κληρικολαϊκή Συνέλευση στην Ι.Μ. Κωνσταντίας

kontastantiasΗ Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου ανακοινώνει ότι μέσα στα πλαίσια της επικοινωνίας και επαφής με το ποίμνιο της, οργανώνει την Τρίτη Κληρικολαϊκή Συνέλευση.

Η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9 Μαΐου 2013 και ώρα 7.30 μ.μ. στο προαύλιο της Ιεράς Μητροπόλεως στο Παραλίμνι.

Στην Τρίτη Κληρικολαϊκή Συνέλευση της Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίας και Αμμοχώστου θα παραστούν και θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Εξοχότατος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης και ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος (7.30 -8.00 μ.μ.).

Μετά τους χαιρετισμούς θα ακολουθήσει εισαγωγική ομιλία απο τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειο.

Η κεντρική ομιλία στη Συνέλευση θα γίνει απο το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο με θέμα: «1700 χρόνια απο το Διάταγμα των Μεδιολάνων: Θρησκευτική Ελευθερία και Ανεξιθρησκεία (8.00 -8.30 μ.μ).

Η Τρίτη Κληρικολαϊκή Συνέλευση της Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίας και Αμμοχώστου θα ολοκληρωθεί με καλλιτεχνικό πρόγραμμα απο το Πολιτιστικό Εργαστήρι «Παρά τη Λίμνη» του Δήμου Παραλιμνίου και δεξίωση.

Εμφανίσεις: 48181
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!