Εγκαινιάστηκε το Κοινωνικό Ιατρείο της Μητρόπολης Ταμασσού

tamasΤο δικό της Κοινωνικό Ιατρείο απέκτησε από χθες η Ιερά Μητρόπολη Ταμασσού και Ορεινής. Τελώντας τα εγκαίνια του Ιατρείου, ο Μητροπολίτης Ταμασσού και Ορεινής Ησαΐας ευχαρίστησε την Εκκλησιαστική Επιτροπή και τον ιερέα του ιερού ναού Αγίου Νικολάου Κάτω Δευτεράς, καθώς και τους εθελοντές ιατρούς που βοήθησαν στην υλοποίηση της μεγαλύτερης εντολής που έδωσε ο Ιησούς Χριστός στη Γη, αυτής της αγάπης. Μοναδική προϋπόθεση, είπε, για την είσοδό μας στη Βασιλεία του Θεού είναι το «αγαπάτε αλλήλους».

Πηγή αδελφοσύνης και αλληλεγγύης

Ο Μητροπολίτης Ταμασσού και Ορεινής, αφού τέλεσε τον αγιασμό, τόνισε πως στους δυσχερείς καιρούς που βιώνει η πατρίδα μας, η ευγενής πρωτοβουλία ιδρύσεως του Κοινωνικού Ιατρείου έρχεται ως «δρόσος να αναπαύσει τους συμπολίτες μας, να τους εμπνεύσει και να τους δώσει δύναμη να συνεχίσουν.

Εύχομαι αυτό το Κοινωνικό Ιατρείο να καταστεί, όχι μόνο πηγή ιατρείας και θεραπείας των ανθρώπων, αλλά και πηγή αδελφοσύνης και αλληλεγγύης, γιατί εδώ θα βρουν τον συνάνθρωπο που τείνει χείρα βοηθείας με ανιδιοτέλεια. Αυτό είναι το μεγαλύτερό τους μήνυμα που στέλνουν σήμερα και εύχομαι κάθε καλό και ευχαριστώ θερμά τους ιατρούς που δηλώνουν έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους δωρεάν για θεραπεία των συνανθρώπων τους», κατέληξε ο Ταμασσού Ησαΐας.

Οι δικαιούχοι

Το Κοινωνικό Ιατρείο της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασσού και Ορεινής στεγάζεται στην αίθουσα της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου Κάτω Δευτεράς. Οι γιατροί που συμμετέχουν στο πρόγραμμα θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς και θα είναι ανοικτό κάθε Τετάρτη και Πέμπτη, μεταξύ των ωρών 2.30-5.00 το απόγευμα.

Ο ψυχίατρος δρ Γιώργος Γεωργίου θα δέχεται το κοινό κατόπιν ραντεβού στο τηλέφωνο 97769707, ενώ ο ψυχίατρος δρ Κυριάκος Βερεσιές κάθε Σάββατο, μετά από ραντεβού στο τηλέφωνο 99659659. Δικαιούχοι είναι όσοι έχουν κάνει αίτηση στα Κοινωνικά Παντοπωλεία της Ι.Μ. Ταμασσού και Ορεινής και έχουν προμηθευτεί με την ειδική κάρτα νοσηλείας. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις θα γίνονται δεκτοί και όσοι αντιμετωπίζουν έκτακτο πρόβλημα. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποτείνονται στο τηλέφωνο 22465465.

Εμφανίσεις: 54271
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!