Το δικό της ιατρείο εγκαινιάζει η Μητρόπολη Ταμασσού

imtamasouΔιευρύνεται ο θεσμός των Κοινωνικών Ιατρείων, αφού μετά την Πρωτοβουλία της Ευρωβουλευτού Ελένης Θεοχάρους και την ίδρυση του πρώτου Κοινωνικού Ιατρείου στην παλαιά Λευκωσία, σήμερα θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του Ιατρείου της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασσού και Ορεινής.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «η Ιερά Μητρόπολις Ταμασσού και Ορεινής ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του Κοινωνικού Ιατρείου, το οποίο στεγάζεται στην αίθουσα της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου Κάτω Δευτεράς. Οι γιατροί που συμμετέχουν στο πρόγραμμα θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς.

Το Ιατρείο θα είναι ανοικτό κάθε Τετάρτη και Πέμπτη, μεταξύ των ωρών 2.30-5.00 το απόγευμα, ενώ ο ψυχίατρος δρ Γιώργος Γεωργίου θα δέχεται το κοινό κατόπιν ραντεβού στο τηλ.: 97769707 και ο ψυχίατρος δρ Κυριάκος Βερεσιές κάθε Σάββατο, μετά από ραντεβού στο τηλ.: 99659659.

Δικαιούχοι είναι όσοι έχουν κάνει αίτηση στα Κοινωνικά Παντοπωλεία της Ι.Μ. Ταμασσού και Ορεινής, και έχουν προμηθευτεί με την ειδική κάρτα νοσηλείας.
Σε εξαιρετικές περιπτώσεις θα γίνονται δεκτοί και όσοι αντιμετωπίζουν έκτακτο πρόβλημα. Τα εγκαίνια του Ιατρείου θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 24 Απριλίου, στις 2.00 το απόγευμα. Για περισσότερες πληροφορίες στο 22465465».

Σύντομα και νέα Ιατρεία

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες της «Σ», σύντομα θα ανακοινωθεί η ίδρυση και άλλων Κοινωνικών Ιατρείων σε όλες τις επαρχίες σε συνεργασία με τους Εθελοντές Γιατρούς Κύπρου, οι οποίοι θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους δωρεάν. Συγκεκριμένα, η ίδρυση Κοινωνικού Ιατρείου εξετάζεται πολύ σοβαρά από την Αρχιεπισκοπή, καθώς και από τους Δήμους Λάρνακας, Λεμεσού και Πάφου.

Όπως πληροφορούμαστε, οι σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν σύντομα, αφού η αύξηση των απόρων που αποτείνονται σε Κοινωνικά Παντοπωλεία προβληματίζει, μιας και υπάρχουν περιπτώσεις συμπολιτών μας που δεν έχουν πρόσβαση στη δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και αδυνατούν να αποταθούν σε ιδιωτικά νοσηλευτήρια.

Εμφανίσεις: 69923
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!