Επιβραβεύτηκαν ο εθελοντισμός και η κοινωνική προσφορά

paralimni

Μέσα σε μια όμορφη ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε στο οίκημα του σκοπευτηρίου Παραλιμνίου, η ετήσια τελετή βράβευσης των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών της Σκοπευτικής Οργάνωσης Αμμοχώστου και της Σκοπευτικής Οργάνωσης Ελεύθερης Περιοχής Αμμοχώστου, για το 2012.

Η όλη εκδήλωση, την οποία για άλλη μια χρονιά αθλοθέτησε η εταιρία ΦΩΤΟΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ (ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ) ΛΤΔ και η μπίρα ΛΕΩΝ, τελούσε υπό την αιγίδα του υπουργού Εσωτερικών κ. Σωκράτη Χάσικου, τον οποίο εκπροσώπησε και διάβασε το χαιρετισμό του, ο αναπληρωτής έπαρχος Αμμοχώστου κ. Αλέκος Κελβέρης.

Η εκδήλωση φέτος, ήταν αφιερωμένη στον εθελοντισμό και την κοινωνική προσφορά, προϋποθέσεις απαραίτητες στις μέρες μας, για την επιβίωση των σωματείων αλλά και του λαού μας.

Μέσα σ’ αυτά τα πλαίσια, τιμήθηκαν, ο Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου, για το κοινωνικό και πνευματικό έργο που επιτελεί στην περιφέρειά του, καθώς και δυο μέλη της ΣΚΟΕΠΑ, οι Κυριάκος Κκαράς και Ζαχαρίας Βασιλείου, για την εθελοντική προσφορά τους στο σωματείο και στην κυπριακή σκοποβολή.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΚΟΑ κ. Πάμπος Στυλιανού, βουλευτές της επαρχίας Αμμοχώστου, οι Δήμαρχοι Παραλιμνίου και Σωτήρας, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι των χορηγών ΟΠΑΠ Κύπρου και μπίρα ΛΕΩΝ, αξιωματούχοι της ΣΚΟΚ, εκπρόσωποι των Αστυνομικών και Στρατιωτικών Αρχών της επαρχίας, καθώς και οικογένειες των αθλητών.

Πέραν των επάθλων για τα πρωταθλήματα της σκοποβολής, κατά τη διάρκεια της τελετής, απονεμήθηκε το «Έπαθλο Ανδρέα Μάστρου», το οποίο καθιέρωσε η ΣΚΟΕΠΑ στη μνήμη του τέως πρωταθλητή του διπλού τραπ και απονέμεται στον κορυφαίο έφηβο ή νεάνιδα της Οργάνωσης.

Το «Έπαθλο» φέτος, απονεμήθηκε στον έφηβο διεθνή σκοπευτή του τραπ Μιχάλη Ηλία. Το «Έπαθλο Ήθους» της ΣΚΟΕΠΑ απονεμήθηκε στον αθλητή του σκητ Γιάννη Ττοουλιά, ενώ το αντίστοιχο έπαθλο της ΣΚΟΑΜ απονεμήθηκε στην αθλήτρια του σκητ Κωνσταντία Νικολάου.

Ο Μητροπολίτης Κωνσταντίας, από φέτος έχει καθιερώσει και χρηματικά έπαθλα για τους αθλητές ήθους.

Εμφανίσεις: 52356
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!