Αρχιεπίσκοπος: Αν χρειαστεί, θα στηρίξουμε την “Ελληνική”

xrisostomosKiprou

Η «Ελληνική» και ο Συνεργατισμός δε θα ενοχληθούν από την τρόικα, εκτιμά ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος, λέγοντας ότι η εκκλησία θα στηρίξει την «Ελληνική Τράπεζα» αν χρειαστεί.

Την εκτίμηση ότι δεν θα ενοχληθούν οι δραστηριότητες του Συνεργατισμού και της Ελληνικής τράπεζας, διατυπώνει ο Προκαθήμενος της Κυπριακής Εκκλησίας.

Ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος ευχήθηκε να υπερπηδηθούν τα προβλήματα στη Λαϊκή και την Τράπεζα Κύπρου, εκφράζοντας ταυτόχρονα την ετοιμότητα του αν χρειαστεί η εκκλησία να σταθεί αρωγός στην Ελληνική τράπεζα.

Σε μια άλλη εξέλιξη, επιτακτική η ανάγκη να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις να επέλθει κάθαρση, δήλωσε ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Μάριος Καρογιάν, τονίζοντας ότι δεν οφελούν κανένα οι ατέρμονες αντιπαραθέσεις και οι προσπάθειες αλληλοεπίρριψης ευθυνών.

Στο μεταξύ, μετά τον πρόεδρο της Βουλής, και το Κίνημα Οικολόγων ζητεί, το μνημόνιο να τεθεί ενώπιον του Κοινοβουλίου.

«Η δανειακή σύμβαση και το μνημόνιο τεθούν ενώπιον της Βουλής των Αντιπροσώπων είναι αδιανόητο σε έξι χώρες της Ευρωζώνης να κληθούν τις επόμενες ημέρες οι βουλευτές να αποφασίσουν για το κυπριακό μνημόνιο και οι Κύπριοι βουλευτές, που εκπροσωπούν το λαό που θυματοποιείται από τα μέτρα του μνημονίου, να μείνουν άφωνοι και να παρακολουθούν αμέτοχοι», τόνισε η εκπρόσωπος τύπου του Κινήματος, Ελένη Χρυσοστόμου.

Εμφανίσεις: 48337
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!