Αρχιεπίσκοπος Κύπρου: "Θα έρθει η ώρα που όλοι θα πληρώσουν"

nautiki-vasi

Την απονομή δικαιοσύνης και την τιμωρία των υπευθύνων, ζήτησαν και πάλι σήμερα το πρωί οι συγγενείς των θυμάτων της τραγωδίας στο Μαρί, οι οποίοι παρευρέθηκαν στο τρισάγιο που τελέστηκε στην Ναυτική Βάση “Ευάγγελος Φλωράκης”, ένα χρόνο μετά τη φονική έκρηξη.

Το τρισάγιο τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β`, στην παρουσία του Υπουργού Άμυνας Δημήτρη Ηλιάδη, του Αρχηγού της ΕΦ Στυλιανού Νάση, του Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Άμυνας Γιώργου Βαρνάβα, της ΓΓ των Οικολόγων Ιωάννας Παναγιώτου, αλλά και του επικεφαλής της μονομελούς Ερευνητικής Επιτροπής, Πόλυ Πολυβίου.

Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων, ενώ οι συγγενείς των θυμάτων άφησαν λουλούδια στο χώρο όπου έχουν τοποθετηθεί οι 13 σταυροί με τα ονόματα των νεκρών.

Σε δηλώσεις του, ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. Χρυσόστομος, ανέφερε πως σήμερα είναι μια αποφράδα μέρα και έκανε λόγο για “εγκληματική αδιαφορία όλων των υπεύθυνων”.

“Θα έρθει η ώρα που όλοι θα πληρώσουν. Η αλήθεια όσο και αν πιεστεί, όσο και αν καμουφλαριστεί, θα βγει από πάνω. Δεν μπορεί να μείνει καλυμμένη”, είπε ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος.

Κλείνοντας πρόσθεσε ότι “θα λάμψει η αλήθεια στο τέλος και οι υπεύθυνοι θα πάρουν εκείνο που τους αξίζει και πιστεύω ότι προγεύονται αυτής της τιμωρίας. Μπορεί να μην το λένε, μπορεί να μην το δείχνουν, αλλά ενδόμυχα η συνείδηση δεν πρέπει να τους αφήνει ήσυχους”.

Εμφανίσεις: 35114
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!