Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου στη συνάντηση των θρησκευτικών ηγετών στις Βρυξέλλες

 

kyprou1

Γράφει ο Λουκάς Παναγιώτου

Στην ετήσια συνάντηση των θρησκευτικών ηγετών, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στις Βρυξέλλες και δρομολόγησε ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Jose Manuel Barroso από το 2005, προσκλήθηκε και θα μετάσχει ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος.

Η συνάντηση, η οποία πραγματοποιείται από κοινού από την Κομισιόν, το Ευρωκοινοβούλιο και το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, θα πραγματοποιηθεί φέτος στις 12 Ιουλίου στο κτίριο της Κομισιόν, με αντικείμενο συζήτησης το θέμα της αλληλεγγύης μεταξύ των γενεών και τις δημογραφικές προκλήσεις στην Ευρώπη.

Έχουν προσκληθεί πέραν των είκοσι θρησκευτικών ηγετών, οι οποίοι προέρχονται από τον Χριστιανισμό, τον Ιουδαϊσμό, τον Μουσουλμανισμό και τις κοινότητες των Sikh και Hindu από όλη την Ευρώπη.   

Παρόντες στη συνάντηση θα είναι ο Πρόεδρος της Κομισιόν Jose Manuel Barroso, ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Herman Van Rompuy και ο Πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, Martin Schulz

 

Εμφανίσεις: 57549
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!