Ονομαστήρια Μητροπολίτη Κύκκου Νικηφόρου (ΦΩΤΟ)

kikou

Γράφει ο Λουκάς Παναγιώτου - 22.44


Απλά και ταπεινά και με την δέουσα εκκλησιαστική λαμπρότητα και ιεροπρέπεια εόρτασε, σήμερα το πρωί, τα ονομαστήρια του, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κύκκου και Τηλλυρίας κ. Νικηφόρος.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο Πανιερώτατος, προσέτρεξε στην Ιερά Μονή Κύκκου και στην αγκάλη της Κυρίας Θεοτόκου, για να τιμήσει μετά των πατέρων και αδελφών της Μονής, την μνήμη του Αγίου Νικηφόρου Aρχιεπισκόπου Κωνσταντινουπόλεως του Oμολογητού.

Προς τιμήν του συλλειτούργησαν μαζί του, ο εκ των αδελφών της Μονής, Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κυρηνείας κ. Χρυσόστομος και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος, ενώ συμπροσευχόμενος ήταν και ο Έξαρχος του Παναγίου Τάφου στην Κύπρο, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βόστρων κ. Τιμόθεος.

Αμέσως μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας ανήλθαν στο Μέγα Συνοδικό της Μονής, όπου ο Πανιερώτατος δέχθηκε τις εγκάρδιες ευχές των Αρχιερέων, των αδελφών και πατέρων της Μονής, των κληρικών και των πιστών της Μητροπόλεως Κύκκου και Τηλλυρίας, που προσέτρεξαν για να εκφράσουν την αγάπη και τον σεβασμό τους στον πνευματικό τους πατέρα και σεπτό τους Ποιμενάρχη.

kikou2

kikou1

kikou3

kikou4

Εμφανίσεις: 74304
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!