Η Ι.Μ. Κωνσταντίας στο πλευρό της ακριτικής Μητροπόλεως Καστορίας

konstantias-kastoria

Μεγάλη βοήθεια από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου, την Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας – Αμμοχώστου και τον κυπριακό λαό δέχθηκε η ακριτική Ιερά Μητρόπολη Καστορίας.

Συγκεκριμένα στην προσπάθεια της Εκκλησίας της Κύπρου σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση να στηρίξει και να βοηθήσει με κάθε τρόπο τον δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό, λόγω της βαθιάς οικονομικής ύφεσης που διέρχεται, συνέλεξε στην περιοχή του Δήμου Παραλιμνίου τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη ενδυμάτων, τα οποία και θα διανεμηθούν από τις 4 Τράπεζες Τροφίμων και Ρουχισμού και τις Τράπεζες Αγάπης της Ιεράς Μητροπόλεως Καστορίας.

Το κοντέινερ έφτασε στην Καστοριά και παρεδόθει στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καστορίας κ. Σεραφείμ, από τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Κωνσταντίας – Αμμοχώστου κ. Βασίλειο, ο οποίος συνοδεύονταν από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου Αρχιμ. Ιερώνυμο Πυλιώτη, τον Πρωτ. π. Ηρακλείδιο Ξιούρο κληρικό της Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίας αλλά και τον Αντιδήμαρχο του Δήμου Παραλιμνίου κ. Ανδρέα Οικονόμου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας εξέφρασε τις ευχαριστίες του και την ευγνωμοσύνη του, εκ μέρους ολοκλήρου του λαού της Καστοριάς, τόσο προς τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ. Χρυσόστομο και τον Μητροπολίτη Κωνσταντίας κ. Βασίλειο όσο και προς τον κυπριακό λαό που στέκεται αληθινός αδελφός την δύσκολη αυτή στιγμή.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Δήμος Καστοριάς και ο Δήμος Παραλιμνίου είναι Δήμοι αδελφοποιημένοι κάτι που αποδεικνύεται και εμπράκτως.

konstantias-kastoria1

konstantias-kastoria2

konstantias-kastoria3

Εμφανίσεις: 79097
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!