Ο Μητροπολίτης Σερρών Θεολόγος στο Μαϊάμι

Image
Ο Μητροπολίτης στο γραφείο του
Μετά τον Μητροπολίτη Νεαπόλεως κ. Βαρνάβα, τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιο,

τον Δημητριάδος Ιγνάτιο, τον Γεν. Διευθυντή της ΜΚΟ «Αλληλεγγύη» κ. Φουρλεμάδη, ένας ακόμα άνθρωπος του Αρχιεπισκόπου αναχώρησε για το Μαϊάμι των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Ο Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγος αναχώρησε πριν δύο μέρες για το Μαϊάμι των ΗΠΑ, ώστε να βρεθεί κοντά στον Μακαριώτατο σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνά με την υγεία του.

Πολλά ακούγονται και γράφονται όμως τις τελευταίες ημέρες για την υγεία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Χριστοδούλου, σχόλια που προκαλούν μόνο πικρία στον Αρχιεπίσκοπο.

Πολλοί προσπαθούν να δημιουργήσουν μια σύγχυση γύρω από το θέμα της μεταμόσχευσης και του καρκίνου στο ήπαρ, όμως όλα αυτά τα σκόπιμα δημοσιεύματα έρχονται να τα διαψεύσουν άνθρωποι που ταξίδεψαν ώρες μακριά για δουν από κοντά τον Μακαριώτατο.Στις 4-10-2007 γύρισε από το Μαϊάμι ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος, ο οποίος συνέχεια μέσα στους χώρους της Ιεράς Συνόδου έλεγε σε όποιον το ρωτούσε πως: « Ο Μακαριώτατος είναι πολύ ήρεμος, όλα πάνε Δόξα το Θεό πολύ καλά!».Επίσης αναφέρθηκε και σε ρεπορτάζ Αθηναϊκής εφημερίδος η οποία αναφερόταν, για μεταστάσεις και επιδείνωση του όγκου « μην ακούτε τι λένε, ο Μακαριώτατος είναι μια χαρά».Τέλος για το Μαϊάμι αναχώρησε και ο Μητροπολίτης Βρεσθένης κ. Θεόκλητος, ο οποίος βρισκόταν στην Ελλάδα για προσωπικές του υποθέσεις.
Εμφανίσεις: 91628
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!