Σοκαρίστηκε ο Τζάκης όταν είδε την κοιλιακή χώρα

ImageΑνένηψε μετά από την πολύωρη χειρουργική επέμβαση ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος

 κ. Χριστόδουλος και έκατσε και σε καρέκλα.

Αμέσως μετά ενημερώθηκε λεπτομερώς από τον κ. Τζάκη για την αποτυχία της μεταμόσχευσης, για τις μεταστάσεις που βρήκε στην περιτοναϊκη κοιλότητα, αλλά και τονίζοντας του ότι δεν μπορεί να γίνει καμία χειρουργική επέμβαση, παρά μόνο να ακολουθηθεί θεραπευτική αγωγή.

 

Ο Μακαριώτατος παρόλο τα δυσάρεστα νέα που άκουσε από τον κ. Τζάκη απάντησε με πολύ ήρεμο ύφος πως  «Έχει ο Θεός».

 

Ο κ. Τζάκης κατά την συνέντευξη του Ιατρικού Ανακοινωθέν αναφέρθηκε πως ο "Μακαριώτατος θα μεταφερθεί αύριο από την εντατική οπού νοσηλεύεται σε ιδιωτικό δωμάτιο του Μεμόριαλ" και πως δεν γνωρίζουμε αν οι όγκοι που βρέθηκαν στην περιτοναϊκή κοιλότητα προέρχονται από το ήπαρ ή από το παχύ έντερο".

Επίσης ανέφερε πως τον "Αρχιεπίσκοπο θα αναλάβουν τώρα κορυφαίοι γιατροί που είναι από τον τομέα της ογκολογίας, και αυτοί θα του χορηγήσουν θεραπευτική αγωγή που είναι για το στάδιο στο οποίο βρίσκεται ο οργανισμός του τώρα".

Τέλος οι βιοψίες των όγκων στην περιτοναϊκή κοιλότητα δεν έχουν  ολοκληρωθεί τελείως, έτσι δεν υπάρχει ακόμη ακριβής θεραπεία για τον Μακαριώτατο.

 

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Δημήτριος φανερά συγκινημένος με την κατάσταση που ζεί από κοντά δήλωσε: ''Υπάρχει πρόοδος στην μετεγχειρητική κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου, αλλά δεν έχουμε πρόοδο όσον αφορά την καταπολέμηση του καρκίνου".

Εμφανίσεις: 54189
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!