Νέα από το Μαϊάμι

ImageΑπό τις τελευταίες πληροφορίες που έχει το Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων από το Μαϊάμι των ΗΠΑ,

πληροφορηθήκαμε πως ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος και οι συνεργάτες του Αρχιεπισκόπου είδαν το Μακαριώτατο από 2 λεπτά ο καθένας λέγοντας μαζί του λίγες κουβέντες και αμέσως αναχωρούσαν.

Σε σχέση με το θέμα του καρκίνου χθες η γιατροί ήταν σαφής στο Μεμόριαλ, ο κ. Τζάκης ξεκαθάρισε πως πλέον ο ίδιος δεν μπορεί να κάνει την μεταμόσχευση.Ήταν επίσης σαφής πως οι διάσπαρτοι όγκοι δεν εγχειρίζονται!Όμως οι ογκολόγοι του «Τζάκσον Μεμόριαλ»  θα έχουν σήμερα μάλλον τα οριστικά αποτελέσματα των βιοψιών, τα πρώτα όμως συμπεράσματα από ότι λένε οι γιατροί είναι ότι η μετάσταση προέρχεται από το ήπαρ.

Το πρόβλημα όμως είναι πως η βεβαρημένη κατάσταση του ήπατος του Αρχιεπισκόπου, η επιθετική χημειοθεραπεία αποκλείεται!Το μόνο που θα μπορούσε να γίνει λένε οι γιατροί είναι μια ήπια παρηγορητική θεραπεία για να περιοριστούν οι όγκοι οι οποίοι είναι η βασική απειλή για την υγεία του Μακαριωτάτου.

Μέσα στις επόμενες 2 ημέρες θα ληφθούν οι αποφάσεις, από ότι ακούγεται στην Φλόριδα δεν μπορεί να γίνει τίποτα πλέον.

Τώρα ο Μακαριώτατος είναι αυτός που θα αποφασίσει αν θα επιλέξει να μείνει, η να γυρίσει στην Ελλάδα, η να επιλέξει κάποιο άλλο αντικαρκινικό κέντρο της Αμερικής.Από ότι μάθαμε ο Μακαριώτατος εξέφρασε την επιθυμία να έρθει πίσω στην Ελλάδα!

Τέλος οι συνεργάτες του Αρχιεπισκόπου δεν τον ενημερώνουν για τις αντιδράσεις των γιατρών και των Ιεραρχών που υπάρχουν στην Ελλάδα, θέλοντας να μην τον στεναχωρήσουν και να επιβαρύνουν και άλλο την κατάσταση.

Εμφανίσεις: 66966
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!