Αντιδράσεις για το μνημόνιο της Αλληλεγγύης

Image
Ο κ. Φουρλεμάδης με τον κ. Κουτσιβίτη
Μητροπολίτης της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, δήλωσε χθες σε δημοσιογράφους πως

"Δεν είχαμε καμία ενημέρωση ως μέλη της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου για το μνημόνιο".

Μετά μας λένε ότι η “ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ” είναι ΜΚΟ όλης της Εκκλησίας της Ελλάδος».Ο Μητροπολίτης συζήτησε με δημοσιογράφους χθες στην Ιερά Σύνοδο, για το θέμα του Μνημονίου Συνεργασίας της ΜΚΟ «Aλληλεγγύη» που υπογράφηκε με τον Ξενοδοχειακό Όμιλο Δασκαλαντωνάκη.Το μνημόνιο συνεργασίας υπογράφηκε στα γραφεία της Αλληλεγγύης από τον Γενικό Διευθυντή της Αλληλεγγύης κ. Φουρλεμάδη και τον σύμβουλο του Ομίλου Δασκαλαντωνάκη κ. Στυλιανό Κουτσιβίτη με γνώμονα την υποστήριξη του ανθρωπιστικού σχεδιασμού  και την υλοποίηση νέων δράσεων της «Αλληλεγγύης» στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Πολλοί από τους Ιεράρχες της Εκκλησίας της Ελλάδος κάνουν λόγο για « ασαφή διατύπωση και κενό ενημέρωσης», για το μνημόνιο με τον Ξενοδοχειακό Όμιλο Δασκαλαντωνάκη «Grecotel»  από την μεριά της ΜΚΟ «Αλληλεγγύη».

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Ιεράς Συνόδου Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος, όταν ρωτήθηκε χθες από τους δημοσιογράφους  περί του θέματος δήλωσε πως : « Δεν γνωρίζω τίποτα για το θέμα αυτό» και απέφυγε κάθε άλλο σχόλιο.

 

πληροφορίες: (Α)
Εμφανίσεις: 42066
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!