Σεμινάριο για Κληρικούς στην Πάτρα

ImageΣεμινάριο για Κληρικούς πραγματοποιείται στη Πάτρα (Achaia Beach Hotel) από Δευτέρα 15.10.2007 έως Παρασκευή 19.10.2007,

Επιμορφωτικό Σεμινάριο για Κληρικούς και Λαϊκά στελέχη της Εκκλησίας της Ελλάδος από τις Ιερές Μητροπόλεις της Πελοποννήσου, των Ιονίων Νήσων και Φωκίδος, Ναυπάκτου και Αιτωλοακαρνανίας.

 

 

Την οργάνωση και υλοποίηση του Σεμιναρίου αυτού έχει η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος δια της αρμοδίας Συνοδικής Επιτροπής Επιμορφώσεως του Εφημεριακού Κλήρου με το Εθνικό Κέντρο Δημοσίας Διοικήσεως του Υπουργείου Εσωτερικών. Την ευθύνη της υλοποιήσεως στη Πάτρα έχει το Περιφερειακό Ινστιτούτο Επιμορφώσεως Δυτικής Ελλάδος (Π.ΙΝ.ΕΠ.Δ. Ελλάδος).

 

 

 Το γενικό θέμα του Σεμιναρίου είναι: «Παραδοσιακές και ψηφιακές Μέθοδοι Διαχείρησης της Πολιτιστικής Κληρονομιάς στις Ιερές Μητροπόλεις» και συμμετέχουν 22 Κληρικοί και Λαϊκοί από τις ως άνω Ιερές Μητροπόλεις.

 

 

 Στόχος του Σεμιναρίου, όπως και των άλλων που θα ακολουθήσουν (Αθήνα και Θεσσαλονίκη)  είναι η συνεχής επιμόρφωσις (η δια βίου κατάρτιση) των Κληρικών και Λαϊκών στελεχών των Ιερών Μητροπόλεων αξιοποιώντας όλα τα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα.

 

 

 Τα Σεμινάρια αυτά υλοποιούνται μέσα στο πλαίσιο των συγχρηματοδοτούμενων από την Ευρωπαϊκή Ένωση, και συγκεκριμένα από το Γ  Κ.Π.Σ., Επιμορφωτικών Δράσεων.

 

   Φορέας χρηματοδοτήσεως είναι το ΙΝ.ΕΠ. του Εθνικού Κέντρου Δημοσίας Διοικήσεως και Αυτοδιοικήσεως (Ε.Κ.Δ.Δ.Α.).         

 

Εκ του Γραφείου Τύπου της Ιεράς Συνόδου

 

Εμφανίσεις: 57523
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!