Ανέγερση Ιερού Ναού στον Άρειο Πάγο ζητά ο Πρόεδρος

Image
Ο Άρειος Πάγος
Ο Πρόεδρος του Αρείου Πάγου μετά από 20 χρόνια επαναφέρει αίτημα ανεγέρσεως Ιερού Ναού

του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου, στον Άρειο Πάγο ο οποίος είναι ο προστάτης των δικαστών. 

 

Ο Πρόεδρος του Αρείου Πάγου κ. Νικολόπουλος με επίσημη επιστολή του προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Σωτήρη Χατζηγάκη, ζητά να δοθεί το πράσινο φως ώστε να χτιστεί Ιερός Ναός του Αγ. Διονυσίου του Αρεοπαγίτου το συντομότερο στον προαύλιο χώρο του Αρείου Πάγου. 

 

Ο κ. Νικολόπουλος από ότι ακούστηκε έχει στείλει μέχρι και φάκελο με σχέδια του Ιερού Ναού και τις αποφάσεις που έχουν ληφθεί , στο Υπουργό Δικαιοσύνης κ .Χατζηγάκη. Δεν λείπουν όμως και οι αντιδράσεις περί της ανέγερσης του Ιερού Ναού, όπως αυτή του Προέδρου της Πρωτοβουλίας Πολιτών κ. Γεωργακόπουλου. 

 

Ο κ. Γεωργακόποπουλος προσέφυγε στην Προστασία Προσωπικών Δεδομένων, και εκεί εξέφρασε την αντίθετη άποψη του περί ανεγέρσεως Ιερού Ναού ανεξαρτήτου Θρησκεύματος στον Άρειο Πάγο, διότι όπως ισχυρίζεται η Δικαιοσύνη είναι για όλους τους πολίτες ανεξαρτήτως θρησκεύματος. 

 

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργακόπουλο η ανέγερση του Ιερού Ναού στον προαύλιο χώρο του Αρείου Πάγου, παραβιάζει τις συνταγματικές επιταγές και τα προσωπικά δεδομένα.

Εμφανίσεις: 78996
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!