"Ήταν καιρός να γευτούν τη σημαίνει αμφισβήτηση "

ImageΉρθε και η απάντηση του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμου,στις  «άκομψες και επικριτικές»  ανακοινώσεις τις Υπουργού εξωτερικών κ. Ντόρα Μπακογιάννη, του Πρωθυπουργού κ. Καραμανλή αλλά και του Υπουργού Εξωτερικών των Σκοπίων.

Ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης λυπάται πολύ για την στάση που κράτησαν, οι Κοινοβουλευτικοί παράγοντες  για την ομιλία του περί των Σκοπίων στην Θεσσαλονίκη.

Επίσης ο Μητροπολίτης αναφέρει στην ανακοίνωση του πως, ήταν καιρός να γευθούν τη σημαίνει αμφισβήτηση κεκτημένων.

  

Παρακάτω το πλήρες κείμενο της Ανακοίνωσης του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου:

 

 

"Λυπούμαι ειλικρινώς και διαμαρτύρομαι, διότι η Υπουργός Εξωτερικών κ. Ντόρα Μπακογιάννη  και κομματικοί παράγοντες του Κοινοβουλίου εστήριξαν την άκομψη και επικριτική ανακοίνωση τους εναντίον μου για την ομιλία μου περί των Σκοπίων στην Θεσσαλονίκη, όπως αποδεικνύεται από την μαγνητοσκοπημένη ομιλία, η οποία  είναι στην διάθεση των επικριτών.Αυτό που με αναπαύει είναι η αποδοχή του λαού μας για την ομιλία μου, όπως επίσης εδοκίμασα μεγάλη ικανοποίηση από της δηλώσεις του Πρωθυπουργού  και του Υπουργού Εξωτερικών των Σκοπίων εναντίον εμού και της ομιλίας μου.Ήταν καιρός να γευτούν τη σημαίνει αμφισβήτηση κεκτημένων".
Εμφανίσεις: 41887
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!