Επίσκεψη Βαρσοβίας στον Αρχιεπίσκοπο

ImageΟ Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Χριστόδουλος δέχθηκε σήμερα στις 6:30 το απόγευμα στην οικία του στο Π. Ψυχικό την επίσκεψη του Μακαριωτάτου Μητροπολίτου Βαρσοβίας και Πάσης Πολωνίας κ. Σάββα.


Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, η οποία διήρκεσε περίπου μισή ώρα, ο Μακαριώτατος εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την επίσκεψη του κ. Σάββα, ο οποίος του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση, μεταφέροντας του τις θερμές ευχές των Ορθοδόξων αδελφών της Πολωνίας.


Εξερχόμενος της οικίας του Μακαριωτάτου, ο Μακαριώτατος κ. Σάββας, τον οποίο συνόδευε ο Επίσκοπος Σεμιατίτσε κ. Γεώργιος, δήλωσε στους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. τα ακόλουθα:


«Ήρθαμε από τη Βαρσοβία για να εκφράσουμε την αγάπη και τον σεβασμό μας προς τον πολυσέβαστο και πολυαγαπημένο Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο. Εκτιμούμε τον Μακαριώτατο και αγαπούμε τον ελληνικό λαό. Γι’ αυτό θεωρήσαμε σκόπιμο και ως μεγάλη ευλογία να τον επισκεφθούμε και να είμαστε μαζί του όχι μόνο όταν περνά καλά, αλλά και όταν δοκιμάζεται από μία ασθένεια. Μετέφερα τις θερμότερες ευχές από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Πολωνίας, από τον κλήρο και τον λαό, για γρήγορη αποκατάσταση της υγείας του. Ήρθαμε με τις ευχές της πλήρους αποκαταστάσεως της πολυτίμου υγείας του Μακαριωτάτου και να τον διαβεβαιώσουμε ότι οι προσευχές μας κατά τη Θ. Λειτουργία τον συνοδεύουν. Πιστεύουμε βαθειά ότι η ασθένεια αυτή θα περάσει, θα ξαναέρθουμε και θα συλλειτουργήσουμε μαζί του».
Εμφανίσεις: 55680
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!