"Όλα τα αντιμετωπίζει με ένα γλυκό χαμόγελο"

ImageΟ Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Χριστόδουλος από ότι ακούγεται να  λένε οι προσωπικοί του γιατροί,

χαίρει άκρας υγείας όσο αναφορά τις πνευματικές του δυνάμεις.

  

Όλο αυτό τον καιρό παρακολουθούμε την μεγάλη υπομονή που έχει δείξει ο Μακαριώτατος με την ασθένεια του, με το χαμόγελο να μην έχει λείψει ποτέ από το πρόσωπο του, και η ψυχολογική του κατάσταση να είναι πολύ καλή.

  

Ο Μακαριώτατος ρωτάει συνεχώς τους γιατρούς για την πορεία της υγείας του σχετικά με την μη τοξική φαρμακευτική αγωγή που έχει είδη αρχίσει, έτσι ώστε να έχει πλήρη επίγνωση  για τυχόν παρενέργειες.

  

Οι γιατροί από ότι ακούσαμε ενημέρωσαν το Μακαριώτατο πως δεν υπάρχει κάποιος κίνδυνος με την αγωγή, και πως το μόνο που χρειάζεται είναι ξεκούραση σωματική λόγω της αδυναμίας που του προκαλεί.

  

Όσο αναφορά τον Εκκλησιασμό του, πληροφορίες λένε πως ο Μακαριώτατος τελεί Θεία Λειτουργία με τους διακόνους και τους κοντινούς κληρικούς του, στο προσωπικό εκκλησάκι μέσα στην Αρχιεπισκοπική κατοικία.

  

Εκεί τα χείλη του σιγοψέλνουν συνεχώς ευχές και ικεσίες στον Πανάγαθο Θεό, και με πολύ πίστη κοινωνεί των Αχράντων Μυστηρίων.

 

 

Τέλος ακούστηκε πως ο Μακαριώτατος ίσως νοσηλευτεί και πάλι, για να γίνει πιο στενή παρακολούθηση σχετικά με την αντίδραση του οργανισμού του στην μη τοξική αγωγή που ακολουθεί.

 

 Εμείς του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή και πάλι στα καθήκοντά του.
Εμφανίσεις: 83994
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!