Απαράδεκτη η στάση "υποψηφίου" Ιεράρχη

ImageΑλγεινή εντύπωση έχει προκαλέσει στους κύκλους των Ιεραρχών της Εκκλησίας της Ελλάδος η δραστηριοποίηση Ιεράρχη,

που ανήκει στο οικείο περιβάλλον του ασθενούντος Αρχιεπισκόπου κ. Χριστοδούλου στο θέμα της διαδοχής.

Σὐμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο εν λόγω Ιεράρχης, τα στοιχεία του οποίου έχει το 24ωρο Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων "Ρομφαία", τηλεφωνεί καθημερινά σε Αρχιερείς και τους ενημερώνει πως θα είναι υποψήφιος για τον Αρχιεπισκοπικό θρόνο, ενώ ταυτόχρονα τους ζητά την ψήφο τους.

Η υποψηφιότητα του Ιεράρχη αυτού φέρεται να έχει συσπειρώσει κυρίως τα λαϊκά στελέχη του περιβάλλοντος του Αρχιεπισκόπου κ. Χριστοδούλου, οι οποίοι με την σειρά τους αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες προεκλογικής εκστρατείας, παρόμοιας με αυτήν του 1998, δηλαδή τάζοντας θέσεις Αρχιερατικές, κλείνοντας οικονομικές συναλλαγές και γενικώς επιδεικνύοντας ασέβεια και αγνωμοσύνη έναντι του Προκαθημένου της Εκκλησίας μας.

Τέτοιες καταστάσεις ανεξαρτήτως από που και από ποιόν προέρχονται δείχνουν το πόσο η εκκοσμίκευση έχει εισχωρήσει ακόμη και στα ανώτερα κλιμάκια της Εκκλησιαστικής Διοίκησης.

Ευχόμαστε εν΄όψει των Χριστουγέννων ο Πανάγαθος Θεός να συνετίσει αυτούς που ενώπιον εκπλήρωσης της φιλοδοξίας τους δεν λογαριάζουν τον ανθρώπινο πόνο.
Εμφανίσεις: 57775
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!