Κήρυγμα φωτιά και χάρτη ντοκουμέντο ο Άνθιμος

ImageΣυνεχίζει τον μεγάλο του αγώνα για το Σκοπιανό ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος, αδιαφορώντας

για την σκληρή κριτική που δέχεται για τις φιλοπατριωτικές απόψεις του.

Ο Μητροπολίτης  Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος τέλεσε σήμερα την καθιερωμένη Κυριακάτικη Θεία Λειτουργία στην πόλη της Κοζάνης, εκεί στο κήρυγμα του με έντονο ύφος διαμαρτυρήθηκε, όσο αφορά στο να μην περιλαμβάνει η ονομασία των Σκοπίων την λέξη Μακεδονία.

Επίσης ο Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος παρουσίασε σε όλους τους πιστούς χάρτη χώρας ντοκουμέντο, η οποία συμμετέχει ενεργά στην Νατοϊκή δύναμη στα Σκόπια.

Ακόμα στον χάρτη απεικονίζεται τμήμα της Μακεδονίας, να είναι έδαφος υπό την κατοχή των Σκοπίων.

Ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος έστειλε για άλλη μια φορά  το μήνυμα σε όλους εκείνους, που πριν λίγο καιρό του είχαν ασκήσει σκληρή κριτική, για την στάση που κρατά στο θέμα του Σκοπιανού.

Ο κ. Άνθιμος ξεσήκωσε για ακόμη μια φόρα θύελλα αντιδράσεων από την πολιτική σκηνή, με αφορμή την σημερινή του διαμαρτυρία σε εκκλησίασμα στην πόλη της Κοζάνης.

Τέλος πολιτικοί που έσπευσαν να σχολιάσουν το σημερινό κήρυγμα του κ. Άνθιμου, δήλωσαν πως "καλά θα κάνει ο κ. Άνθιμος να ασχοληθεί με την Εκκλησία και να μην ανακατεύετε σε θέματα Εξωτερικής Πολιτικής της Κυβέρνησης".
Εμφανίσεις: 42538
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!