Δύσκολες ώρες περνάει ο Αρχιεπίσκοπος

ImageΚρίσιμη χαρακτηρίζεται από τους θεράποντες ιατρούς  η κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου Αθηνών

και πάσης Ελλάδος κ. Χριστοδούλου, παρόλο αυτά όμως η κατάσταση του κρίνεται σταθερή προς το παρόν.

 

Ο Αρχιεπίσκοπος κ. Χριστόδουλος είναι φανερά καταπονημένος και αδυνατισμένος, αν και πληροφορίες λένε πως ο ίδιος ανέφερε στους συνεργάτες του την επιθυμία να παραστεί την Τρίτη η την Τετάρτη στην Συνεδρίαση της ΔΙΣ.

 

Ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος χθες το απόγευμα επισκέφθηκε τον Αρχιεπίσκοπο στην κατοικία του στο Ψυχικό, και είχε μια ολιγόλεπτη συζήτηση μαζί του, για θέματα που αφορούν την Σύνοδο, αλλά και για το χθεσινό κήρυγμα του κ. Άνθιμου που αφορούσε το Σκοπιανό.

 

Το μεσημέρι μετά την ολοκλήρωση της Συνεδρίας της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε για την κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου τονίζοντας «ορισμένες φορές ο Αρχιεπίσκοπος είναι καλά, και υπογράφει κάποια έγγραφα».

 

Εκτός από την πορεία της υγείας του Αρχιεπισκόπου όμως ο κ. Άνθιμος μίλησε και για τα σενάρια διαδοχής, « Δεν ανοίγω το θέμα αυτό, αλλά ούτε και το κλείνω αν είμαι θα υποψήφιος, ακόμα ζει ο Αρχιεπίσκοπος».

 

Οι καθημερινές τηλεφωνικές επικοινωνίες μεταξύ Ιεραρχών για την επόμενη ημέρα όμως συνεχίζονται, μη υπολογίζοντας τον ανθρώπινο πόνο του Προκαθημένου της Εκκλησίας Αρχιεπισκόπου κ. Χριστοδούλου.

 

Τέλος φημολογείται πως κάποια από τα στένα πρόσωπα του περιβάλλοντος του Αρχιεπισκόπου, γνωρίζουν πολλά περισσότερα απ΄ότι γνωρίζει ο Αρχιεπίσκοπος...

Εμφανίσεις: 48015
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!