Αναλήθειες για ραγδαία επιδείνωση του Αρχιεπισκόπου

ImageΑν και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Χριστόδουλος περνάει πολύ δύσκολες στιγμές με την υγεία του,

δεν σταματάει λεπτό να προσεύχεται και να δίνει καθημερινά μάχη με την ανίατη ασθένεια.

 

Σύμφωνα όμως με πληροφορίες ο Μακαριώτατος βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, όπως ανέφερε και ο ίδιος χθες στους θεράποντες ιατρούς, ότι αισθάνεται μια έντονη δύσπνοια την οποία ίσως του την προκαλούν τα έμπλαστρα για τον πόνο.

 

Παρόλο όμως που ο Αρχιεπίσκοπος περνάει μεγάλη δοκιμασία, πολλά είναι τα σενάρια που εκτυλίσσονται για την επόμενη μέρα από διάφορους εκκλησιαστικούς κύκλους, κάποιοι κιόλας από ότι ακούσαμε, διέδιδαν χθες για ραγδαία επιδείνωση της υγείας του Αρχιεπισκόπου, και πλήρη σωματική εξασθένηση.

 

Οι κακόβουλες και σκόπιμες πληροφορίες δεν άργησαν να φτάσουν στους θεράποντες ιατρούς του Αρχιεπισκόπου κ. Χριστοδούλου, οι οποίοι έσπευσαν άμεσα να διαψεύσουν τις αναλήθειες περί ραγδαίας επιδείνωσης της υγείας του Αρχιεπισκόπου.

 

Στενός συνεργάτης από το περιβάλλον του Αρχιεπίσκοπου ανέφερε χθες στην «Ρομφαία», ότι ο Αρχιεπίσκοπος διαβάζει βιβλία, και συνεχώς ασχολείται με θέματα που αφορούν την Εκκλησία.

 

Επίσης τον Αρχιεπίσκοπο κ. Χριστόδουλο επισκέφθηκε χθες στο Ψυχικό και ο Μητροπολίτης Γόρτυνος και Μεγαλουπόλεως κ. Ιερεμίας, ο οποίος είχε μια ολιγόλεπτη συνομιλία μαζί του.

Τέλος εξερχόμενος της Αρχιεπισκοπικής κατοικίας ο κ. Ιερεμίας, δεν προέβη σε καμία δήλωση σχετικά με την επίσκεψη του στον Αρχιεπίσκοπο. 

Εμφανίσεις: 84733
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!