Σε ενδοφλέβια εβδομαδιαία αγωγή ο Αρχιεπίσκοπος

ImageΣήμερα το πρωί ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Χριστόδουλος  θα υποβληθεί εκτός απροόπτου

στην εβδομαδιαία ενδοφλέβια θεραπευτική αγωγή, όπως και κάθε Παρασκευή από τους θεράποντες ιατρούς, κάτι που προκαλεί παρενέργειες και εξάντληση στον οργανισμό του Μακαριωτάτου.

Ωστόσο όμως η κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου τα τελευταία εικοσιτετράωρα είναι σε κρίσιμη κατάσταση, και οι έντονοι πόνοι στην θωρακική και κοιλιακή χώρα αντιμετωπίζονται με ισχυρές δόσεις παυσίπονων φαρμάκων.

Πληροφορίες όμως λένε πως ο Αρχιεπίσκοπος κ. Χριστόδουλος υποβλήθηκε προχθές από τους θεράποντες ιατρούς σε αιματολογικές εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν σταθερότητα.

Αντίθετα στην Αρχιεπισκοπική κατοικία επικρατεί ηρεμία, παρόλο που μερικοί βιάστηκαν να κάνουν λόγο περί κωματώδους κατάστασης, ραγδαίας επιδείνωσης αλλά και αιφνιδίου θανάτου.

Τέλος να αναφερθεί πως ο Μητροπολίτης Ζακύνθου κ. Χρυσόστομος μιλώντας χθες το πρωί στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA, τόνισε:

"στην πράξη είναι κατανοητό και θεμιτό η ίδια η Εκκλησία να εμπιστεύεται την πλευρά του Θείου για ένα θαύμα, και της επιστήμης για μια νίκη κατά της ασθένειας, ως και την τελευταία στιγμή".  

Εμφανίσεις: 71940
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!