Κρίσιμη αλλά σταθερή η πορεία της υγείας του

ImageΕυδιάθετος ήταν χθες ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Χριστόδουλος, γι΄ αυτό και άρχισε πάλι

να δέχεται επισκέψεις στην Αρχιεπισκοπική του κατοικία στο Ψυχικό, αν και αυτές είναι περιορισμένης διάρκειας.

 

Χθες τον Αρχιεπίσκοπο κ. Χριστόδουλο επισκέφθηκαν αρκετοί Μητροπολίτες ένας εκ τον οποίον ήταν και ο Μητροπολίτης Σύρου Δωρόθεος που τις τελευταίες ημέρες φημολογείται έντονα, ότι θα είναι υποψήφιος για τον Αρχιεπισκοπικό θρόνο.

 

Στην συνέχεια τον Αρχιεπίσκοπο επισκέφθηκε ο κ. Αγγελόπουλος, ο οποίος είχε προσφέρει το ιδιωτικό του αεροπλάνο για να επιστρέψει ο Μακαριώτατος από το Μαϊάμι των Ηνωμένων Πολιτειών.

 

Αργότερα ο Μακαριώτατος δέχθηκε στο Ψυχικό την νέα Υπουργό Απασχόλησης κ. Φάνη Πάλλη – Πετραλία, στην οποία ευχήθηκε καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει.

 

Εν τω μεταξύ από εβδομάδα αναμένεται η άφιξη στην Ελλάδα του Δρ. Ανδρέα Τζάκη, προκειμένου να εξετάσει τον Αρχιεπίσκοπο, αλλά και να μελετήσει τα αποτελέσματα όλων των εξετάσεων που έχει υποβληθεί τελευταία ο Μακαριώτατος.

Τέλος ο Αρχιεπίσκοπος δεν υποβλήθηκε από τους θεράποντες ιατρούς στην προγραμματισμένη ενέσιμη ενδοφλέβια αγωγή, έτσι ώστε να αποφευχθούν τυχόν παρενέργειες στον ήδη καταπονημένο οργανισμό του, ειδικά τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων.
Εμφανίσεις: 63068
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!