"Η επίσκεψη μας ήταν για ανθρώπινους λόγους"

ImageΑναχώρησε πρίν από λίγο από την Αρχιεπισκοπική κατοικία στο Ψυχικό ο καθηγητής – ηπατολόγος Δρ. Ανδρέας Τζάκης,

μετά από επίσημο γεύμα που τους παρέθεσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Χριστόδουλος, αν και ο ίδιος δεν μπόρεσε να παρευρίσκεται.

 

Ο κ. Τζάκης εξερχόμενος της κατοικίας του Αρχιεπισκόπου δήλωσε πως επισκέφθηκε τον Μακαριώτατο για «Ανθρώπινους λόγους, και ότι δεν υπάρχει ιατρική ένδειξη για εμάς να έρθουμε εδώ».

 

Επίσης ο κ. Τζάκης δεν έκρυψε την αισιοδοξία του τονίζοντας πως αντίκρισε έναν Αρχιεπίσκοπο, ευδιάθετο και σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση.

 

Εντύπωση προκαλεί στον διάσημο ηπατολόγο το ότι ο Μακαριώτατος έχει διαύγεια πνεύματος, και παρόλο την καταπόνηση τον τελευταίο καιρό, το ηθικό του είναι σε υψηλά επίπεδα.

 

Από την μεριά του ο Αρχιεπίσκοπος κ. Χριστόδουλος στην ολιγόλεπτη συνομιλία που είχε με τον κ. Τζάκη, έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για την οικογένεια του κ. Τζάκη και όχι για την κατάσταση της υγείας του.

 

Τέλος σχετικά με την υγεία του Μακαριώτατου ο θεράπων ιατρός κ. Ζούπας ανέφερε, πως η πορεία της υγείας του κ. Χριστόδουλου είναι ικανοποιητική.
Εμφανίσεις: 89163
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!