Επίσκεψη Robert Wexler στον Αρχιεπίσκοπο

ImageΤον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Χριστόδουλο επισκέφθηκε την 1η Οκτωβρίου,

στην οικία όπου διαμένει στο Μαϊάμι των Η.Π.Α.,

ο Βουλευτής κ. Robert Wexler, μέλος του Δημοκρατικού Κόμματος. Ο κ. Wexler, πρόεδρος της Υποεπιτροπής για την Ευρώπη, ανώτατο μέλος του Συμβουλίου Eξωτερικών Yποθέσεων και Μέλος της Υποεπιτροπής για τη Μέση Ανατολή, πέραν από τις ευχές του προς τον Μακαριώτατο για ταχεία αποκατάσταση της υγείας του και παρά το εθιμοτυπικό της επισκέψεως, συζήτησε μαζί του θέματα αφορώντα εις τα ανθρώπινα δικαιώματα και εις τον ρόλο, τον οποίο μπορούν οι θρησκείες να διαδραματίσουν υπέρ αυτών. 

Ο Μακαριώτατος παρακάλεσε τον κ. Wexler να μεταφέρει στις Επιτροπές στις οποίες συμμετέχει, την παράκληση για δίκαιη αντιμετώπιση των θεμάτων του Οικουμενικού Πατριαρχείου και της Ελληνικής μειονότητας στην Τουρκία, με τον λαό της οποίας μας συνέδεαν επί πολλά χρόνια ισχυροί δεσμοί.

 

Επίσης, ευχαρίστησε για την επίσκεψη και ευχήθηκε τα βέλτιστα για τον αμερικανικό λαό και την χώρα του, η οποία τον φιλοξενεί κατά την περιπέτεια της υγείας του.
Εμφανίσεις: 47975
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!