Τζάκης: Η κατάσταση είναι δύσκολη

Image
κ. Ανδρέας Τζάκης
Σκεπτικός είναι ο καθηγητής μεταμοσχεύσεων κ. Ανδρέας Τζάκης, μετά από τα αρνητικά αποτελέσματα των προηγούμενων,

 

ημερών με τα δύο μη συμβατά μοσχεύματα που βρέθηκαν.

Ο κ. Ανδρέας Τζάκης δίνει έναν μεγάλο αγώνα με τον χρόνο για την εύρεση συμβατού μοσχεύματος, και κάνει τα πάντα ώστε ο Μακαριώτατος  να υποβληθεί άμεσα σε μεταμόσχευση ήπατος.

Σε δήλωση του ο καθηγητής κ. Τζάκης αναφέρει πως ««Είναι απαραίτητο να βρεθεί εκείνο το όργανο, που για τον τύπο του αίματος και του μεγέθους του όγκου θα πλησιάσει στον ασθενή».

Ο Μακαριώτατος είναι  στην πρώτη θέση της λίστας αναμονής του Memorial, και ενημερώνεται καθημερινά από τον κ. Τζάκη για την διαδικασία της εγχείρησης.

Συνεχώς ο Μακαριώτατος διαβάζει βιβλία και προσεύχεται στο Θεό να πάνε όλα καλά, επίσης στο δωμάτιο του υπάρχει ένας διάδρομος και ένα ποδήλατο για να κάνει την καθημερινή του γυμναστική ώστε να βρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση.

Ο Μητροπολίτης Βρεσθένης Θεόκλητος δήλωσε πως, « Το τηλέφωνο μπορεί να χτυπήσει ανα πάσα στιγμή και να μας ειδοποιήσουν ότι βρέθηκε συμβατό μόσχευμα, και πως είναι όλα έτοιμα για την εγχείρηση μεταμόσχευσης».

Τέλος ο κ. Ανδρέας Τζάκης  υπογράμμισε πως «Αυτή η διαδικασία για την αφαίρεση τέτοιου τύπου καρκινώδους όγκου, εφαρμόζεται πολλά χρόνια τώρα. Ελπίζουμε όλοι μετά την μεταμόσχευση, να δώσουμε στον Αρχιεπίσκοπο τη δυνατότητα να συνεχίσει την κανονική του ζωή».

Η μεταμόσχευση υπολογίζεται στα τέλη του μήνα με αρχές Οκτωβρίου
Εμφανίσεις: 26665
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!