Παρουσίαση Πρακτικών του Β’ Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου για το 1821

1821

Η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος σάς προσκαλεί στην παρουσίαση του Τόμου του Β’ Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου με θέμα:
«Η ζωή των υποδούλων Ελλήνων επί Τουρκοκρατίας. Καταπίεση - Κοινοτισμός - Παιδεία», που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015, ώρα 18:00 στην αίθουσα «Λόγου και Τέχνης» στην Στοά του Βιβλίου (οδός Πεσμαζόγλου 5 και Σταδίου, Αρσάκειο Μέγαρο)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΣ


Χαιρετισμός Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου.

ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Θερμοπυλών κ. Ιωάννης, Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Πεντέλης και Γενικός Διευθυντής του Διορθοδόξου Κέντρου της Εκκλησίας της Ελλάδος. 

Η Ελλογιμωτάτη κα Δέσποινα Μιχάλαγα, Λέκτωρ της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών στην «Εκκλησιαστικήν Ιστορίαν των νεωτέρων χρόνων (1453 κ. εξ.)».

Καταληκτήριος Χαιρετισμός Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνατίου, Προέδρου της Ειδικής Συνοδικής Επιτροπής Πολιτιστικής Ταυτότητος.

ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ: Ο κ. Κωνσταντίνος Χολέβας, Πολιτικός Επιστήμων και Αρχισυντάκτης του Περιοδικού «ΕΚΚΛΗΣΙΑ».

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης κ. Βαρθολομαίος Αντωνίου - Τριανταφυλλίδης, Γραμματεύς της Ε.Σ.Ε Πολιτιστικής Ταυτότητος.

Εμφανίσεις: 18086
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!