Συνάντηση Υπουργού Υγείας με Αρχιεπίσκοπο (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

koyroymplis-5

ROMFEA.GR | Συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας κ. Παν. Κουρουμπλή είχε σήμερα ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

Τον Υπουργό Υγείας υποδέχθηκε ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αρχιμ. Συμεών Βολιώτης και ο Διευθυντής του ιδιαιτέρου γραφείου του Αρχιεπισκόπου Αρχιμ. Χρυσόστομος Παπαθανασίου.

Στη συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο που πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα αποφασίστηκε να δρομολογηθεί ένα πλαίσιο συνεργασίας με σκοπό το κοινό καλό και υπεύθυνος ορίσθηκε ο Αρχιμανδρίτης Νικόδημος Φαρμάκης Γραμματέας της Συνοδικής Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας και Ευποιϊας.

Ο Υπουργός Υγείας δήλωσε ότι: "στόχος και σκοπός μας είναι να εξυπηρετήσουμε τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη".

''Ιδιαίτερα είμαι ευχαριστημένος γιατί οι κόποι που έχουν κάνει, οι φροντίδες των ανθρώπων βρίσκουν ανταπόκριση και στη συνεργασία του Υπουργείου και της Εκκλησίας γενικότερα να ανακουφίσουμε τον πόνο των ανθρώπων'', δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος αμέσως μετά την συνάντηση.

koyroymplis-7

koyroymplis-2

koyroymplis-1

koyroymplis-3

koyroymplis-4

Εμφανίσεις: 35407
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!