Ο Υπουργός Εξωτερικών Ν. Κοτζιάς στον Αρχιεπίσκοπο (ΦΩΤΟ)

kotzias-5

Του Αιμίλιου Πολυγένη


Τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο επισκέφθηκε σήμερα, Σάββατο 14 Φεβρουαρίου ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Νικόλαος Κοτζιάς.

Ο Υπουργός Εξωτερικών έτυχε θερμής από τον Διευθυντή του Ιδιαιτέρου Γραφείο Αρχιμ. Χρυσόστομο Παπαθανασίου.

Στη συνέχεια ο νέος Υπουργός κ. Νικόλαος Κοτζιάς είχε συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, με τον οποίο συνδέεται με μακροχρόνια φιλιά.

Ο Αρχιεπίσκοπος καλωσόρισε τον Υπουργό Εξωτερικών στην Ιερά Αρχιεπισκοπή,  ενώ του ευχήθηκε ότι καλύτερο στα νέα του καθήκοντα.

Ο Υπουργός και ο Αρχιεπίσκοπος κατά την διάρκεια της συνάντησης, συζήτησαν διάφορα θέματα μεταξύ άλλων το θέμα της Μέσης Ανατολής, το ζήτημα της Ουκρανίας, καθώς και την στήριξη των Πατριαρχείων.

"Με τον Μακαριώτατο συζητήσαμε και για ένα νέο πρόγραμμα του ΥΠΕΞ για την προστασία των Χριστιανικών Κοινοτήτων στην Μέση Ανατολή το οποίο τέθηκε την περασμένη εβδομάδα στο Συμβούλιο των Υπουργών Εξωτερικών" ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Κοτζιάς.

Από την πλευρά του ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος εξέφρασε την χαρά του για την συνάντηση την οποία αποκάλεσε "όμορφη", υπογραμμίζοντας ότι το θέμα που επέλεξαν ήταν πολύ καλό αυτός της προστασίας των Χριστιανών που το έχουν τόσο μεγάλη ανάγκη.

kotzias-1

kotzias-2

kotzias-3

kotzias-4

kotzias-6

kotzias-7

kotzias-8

kotzias-9

Εμφανίσεις: 46497
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!