Ο Πατριάρχης Σερβίας παρασημοφόρησε τον Βλαντιμίρ Πούτιν

ImageΗ Ανώτατη τιμή του Πατριαρχείο Σερβίας το παράσημο του Αγίου Σάββα, απονεμήθηκε στον Πρωθυπουργό της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ. Βλαντιμίρ Πούτιν.

Την παρασημοφόρηση έκανε ο Πατριάρχης Σερβίας κ. Ειρηναίος, στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Σάββα στο Βελιγράδι, τον οποίο επισκέφθηκε ο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ο Ρώσος Πρωθυπουργός έγινε δεκτός από πιστούς με χειροκροτήματα και συνθήματα υπέρ της Ρωσίας, ενώ οι καμπάνες του Καθεδρικού Ναού ηχούσαν χαρμόσυνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρωθυπουργός Πούτιν και ο Πατριάρχης Ειρηναίος συζήτησαν την πρόοδο των εργασιών του Καθεδρικού Ναού του Αγίου Σάββα.

“Εργαζόμαστε με την βοήθεια του Θεού, και την ελπίδα για ενίσχυση από την αδελφή Ρωσία”, ανέφερε ο Προκαθήμενος της Σερβικής Εκκλησίας.

Τέλος, να σημειωθεί, ότι ο κ. Πούτιν είπε ότι του αρέσει πολύ ο ναός, και εν συνεχεία άναψε ένα κερί υπέρ αναπαύσεως των θυμάτων των βομβαρδισμών του 1999.

Image

Image

Image

Εμφανίσεις: 53280
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!