Ο Πατριάρχης Σερβίας τίμησε τον τενίστα Νόβακ Τζόκοβιτς

ImageΜε την ανώτατη τιμή το παράσημο του Αγίου Σάββα 1ου βαθμού της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, τίμησε ο Πατριάρχης Σερβίας κ. Ειρηναίος τον διάσημο Σέρβο τενίστα Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Πατριάρχης Ειρηναίος τίμησε τον Σέρβο τενίστα, μετά από πρόταση του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ράσκας και Πριζρένης κ. Θεοδοσίου.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έλαβε το παράσημο του Αγίου Σάββα, για την αγάπη του στη Μητέρα Εκκλησία, και για την ιδιαίτερη βοήθεια που προσφέρει στο Σερβικό λαό και την Σερβική Εκκλησία, ιδιαίτερα στο Κόσσοβο και Μετόχια.

Κατά την διάρκεια της τελετής παρέστησαν οι γονείς του τενίστα, Μητροπολίτες και Μέλη της Ιεράς Συνόδου των Επισκόπων της Σερβικής Εκκλησίας.

Συγκεκριμένα παρέστη ο Σεβ. Μητροπολίτης Μαυροβουνίου Αμφιλόχιος, ο Επίσκοπος Μπάτσκας Ειρηναίος, ο Επίσκοπος Δαλματίας Φώτιος, ο Επίσκοπος Ράσκας Θεοδόσιος, ο Επίσκοπος Χβόσνου Αθανάσιος και ο Επίσκοπος Έγγρας Πορφύριος.

Επίσης, παρών ήταν και ο Σύμβουλος του Προέδρου της Δημοκρατίας της Σερβίας, κ. Μ. Τζόρτζεβιτς.

Image

Image

Image

Εμφανίσεις: 59001
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!