Πατριάρχης Σερβίας: ''Σήμερα τιμούμε τους χιλιάδες ήρωες μας'' (ΦΩΤΟ)

simmaxika-10

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΕΑΠΟΛΗ | ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΝΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

Δεύτερη ημέρα σήμερα, Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014, της επίσημης επίσκεψης του Μακαριωτάτου Πατριάρχου της Σερβίας κ. Ειρηναίου στην Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως και ο Μακαριώτατος επισκέφτηκε τα Συμμαχικά Κοιμητήρια Ζέιτενλικ στην Θεσσαλονίκη όπου τέλεσε τρισάγιο στη μνήμη των Σέρβων στρατιωτών και όχι μόνο, συνοδευόμενος από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα και της πατριαρχικής συνοδείας.

Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο ενώ τίμησε με το ύψιστο παράσημο της Σερβικής Εκκλησίας, με το μετάλλιο του Αγίου Σάββα το φύλακα των Συμμαχικών Κοιμητηρίων Γεώργιο Μιχαλόεβιτς.

Εμφανώς συγκινημένος ο Πατριάρχης της Σερβίας τόνισε ότι σήμερα τιμούμε τους χιλιάδες ήρωες μας, όχι μόνο της Σερβίας αλλά όλων των Εθνών, που θυσίασαν τη ζωή τους για την ελευθερία, την πίστη και την πατρίδα τους και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τον Σεβασμιώτατο κ. Βαρνάβα και τους Έλληνες για την αγάπη τους και την πολύτιμη υποστήριξη τους.

simmaxika-1

simmaxika-2

simmaxika-3

simmaxika-4

simmaxika-5

simmaxika-6

simmaxika-7

simmaxika-8

simmaxika-9

simmaxika-11

simmaxika-12

simmaxika-13

simmaxika-14

simmaxika-15

Εμφανίσεις: 57678
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!