Ο Πατριάρχης Σερβίας στην Επισκοπή Μπίχατς (ΦΩΤΟ)

bixats-7

ROMFEA.GR - Επίσκεψη στην Ιερά Επισκοπή Μπίχατς και Πέτροβατς πραγματοποιήσε ο Πατριάρχης Σερβίας κ. Ειρηναίος, μετά την ενθρόνιση του Επισκόπου Σλαβονίας κ. Ιωάννη.

Ο Πατριάρχης Ειρηναίος έτυχε θερμής υποδοχής από τον Επίσκοπο Μπίχατς κ. Αθανάσιο, κληρικούς της Επισκοπής, πλήθους κόσμου και δεκάδες παιδιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η τρίτη επίσκεψη του Πατριάρχη στην Επισκοπή Μπίχατς, το οποίο μαρτυρεί την ιδιαίτερη αγάπη και το ενδιαφέρον του γι΄αυτή.

Αμέσως μετά την υποδοχή στον Καθεδρικό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, τελέστηκε επίσημη Δοξολογία και προσφώνηση από τον Επίσκοπο Αθανάσιο.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τελέστηκε Πατριαρχική Θεία Λειτουργία με την συμμετοχή Ιεραρχών της Σερβικής Εκκλησίας, καθώς και επισκέψεις του Πατριάρχη σε Μονές της Επισκοπής.

Επίσης ο Προκαθήμενος της Σερβικής Εκκλησίας παρακολούθησε πολιτιστικές εκδηλώσεις, οι οποίες αναδείκνυαν την παράδοση του Σερβικού πολιτισμού και τους θησαυρούς της Ορθοδόξου Εκκλησίας.

bixats-1

bixats-2

bixats-3

bixats-4

bixats-5

bixats-6

bixats-8

bixats-9

bixats-10

bixats-11

bixats-12

bixats-13

bixats-14

bixats-15

bixats-16

bixats-17

bixats-18

bixats-19

bixats-20

bixats-21

Εμφανίσεις: 35947
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!