Επίθεση του Πατριάρχη Σερβίας στις "παρελάσεις υπερηφάνειας''

Serbian-Orthodox-Church-Patriarch-IrinejROMFEA.GR | Στην επικείμενη "παρέλαση υπερηφάνειας" που θα πραγματοποιηθεί στο Βελιγράδι, αλλά και στον θεσμό της οικογένειας αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Πατριάρχης Σερβίας κ. Ειρηναίος.

''Στις μέρες μας τίποτα δεν απειλείται περισσότερο, όσο ο θεσμός της οικογένειας, ο οποίος υπονομεύεται συστηματικά από την ενθάρρυνση εκδηλώσεων όπως οι παρελάσεις υπερηφάνειας'', δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ειρηναίος.

Ο Πατριάρχης κάλεσε τον λαό σε έναν αγώνα για να προασπίσουν αξίες όπως ο γάμος και η οικογένεια, καθώς χωρίς αυτές "η ζωή θα χάσει το νόημά της'' και κινδυνεύει ακόμη και ο λαός με απόλυτο αφανισμό.

Ο κ. Ειρηναίος μίλησε για την σπουδαιότητα της οικογένειας μέσα στην κοινωνία, σημειώνοντας πως 'η οικογένεια είναι το θεμέλιο της κοινωνίας και του λαού.

''Η υγιής οικογένεια είναι η βάση για μια υγιή κοινωνία. Η οικογένεια είναι μια μικρή εκκλησία και ένα μέρος πραγματικής ελευθερίας. Είμαστε υποχρεωμένοι να προστατεύσουμε αυτές τις αξίες με όλες μας τις δυνάμεις. Έφτασε η ώρα Εκκλησία και Κράτος να δράσουν από κοινού για το καλό της ζωής και την αύξηση των γεννήσεων στη χώρα''.

Εμφανίσεις: 59149
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!