Μοναδική έκθεση για τον Μόσχας Αλέξιο Β΄

ImageΜε αφορμή την «90η επέτειο της επαναφοράς του Πατριαρχείου της Μόσχας 1917-2007», το Ρωσικό Πολιτιστικό και Επιστημονικό Κέντρο της Ρωσικής Πρεσβείας στη Ελλάδα, πραγματοποίησε έκθεση φωτογραφίας με μοναδικές προσωπικές στιγμές από τα ταξίδια ανά τον κόσμο του Πατριάρχη Μόσχας κ. Αλεξίου Β΄.  

Η διοργάνωση της έκθεσης έγινε σε κλειστό και περιορισμένο κύκλο, και στόχος της ήταν να γίνει γνωστό το μεγάλο αυτό έργο του κ. Γίουρι Γριπά, του Πρακτορείου Reuters στην Ουάσιγκτον και προσωπικό φωτογράφο επί σειρά ετών του Πατριάρχη Μόσχας κ. Αλέξιου Β᾿.

  

Ο Μορφωτικός Ακόλουθος της Ρωσικής Πρεσβείας κ. Alexey Lunkov, υπογράμμισε στους καλεσμένους ότι:

 

«Η έκθεση αυτή μεταφέρθηκε με πολλή δυσκολία από την Αμερική, τελικά όμως όλα πήγαν καλά.

Ο κ. Γίουρι Γριπά έχει παρουσιάσει την έκθεση του στην Σόφια, στο Ελσίνκι, στο Βερολίνο και στην Ουάσιγκτον πάντα όμως με την ευλογία του Πατριάρχη Μόσχας κ. Αλεξίου Β΄.

 

 

 Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Alexey Lunkov τόνισε πως, «η συλλεκτική αυτή έκθεση παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, και ευχαρίστησε πολύ τον κ. Γίουρι Γριπά που έδωσε την μοναδική ευκαιρία στους καλεσμένους να δούνε φωτογραφίες από προσωπικές στιγμές του Πατριάρχη Αλέξιου Β΄». 

 

 

Φώτο: Ο Ρώσος ακόλουθος με τον Δευθύνων του Πρακτορείου "Ρομφαία"
Εμφανίσεις: 51895
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!