Χριστουγεννιάτικες ευχές Πούτιν στον Μόσχας Αλέξιο Β΄

Image
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν στο Ναό
Επιστολή στον Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ. Αλέξιο Β’ , έστειλε με αφορμή

των εορτασμό των Χριστουγέννων ο Πρόεδρος της Ρωσίας κ. Βλαντιμίρ Πούτιν.

 

Ο κ. Πούτιν σύμφωνα με Ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων αναφέρει στην επιστολή του πως "η αποκατάσταση της παράδοσης του εορτασμού της Γέννησης του Χριστού επανέφερε στη ζωή μας πολλές λαμπερές, χαρούμενες στιγμές και αγαθές ελπίδες, έγινε ορατό σύμβολο της πνευματικής αναγέννησης της Ρωσίας".

 

Επίσης ο Ρώσος Ορθόδοξος ηγέτης της Ρωσίας υπογραμμίζει στο μήνυμα του προς τον Πατριάρχη: "Κατά τη διάρκεια δεκαετιών η γιορτή αυτή μεταφέρει το φως της πίστης, της ελπίδας και της αγάπης. Μας στρέφει στις γνήσιες πνευματικές αξίες, που ενώνουν εκατομμύρια ανθρώπους. Αξίες, οι οποίες παίζουν ιδιαίτερο ρόλο στην ιστορία της Ρωσίας, τροφοδοτούν στον εθνικό μας πολιτισμό, ειλικρινή αναγνώριση και σεβασμό.

 

Να σημειωθεί πως ο Πρόεδρος της Ρωσίας κ. Βλαντιμίρ Πούτιν εόρτασε φέτος την ολονυκτία των Χριστουγέννων, στον Ιερό Ναό του Αγίου Προκοπίου στο ιστορικό Βελίκι Ουστιούγκ, περίπου 500 χλμ. βορειανατολικά της Μόσχας.
Εμφανίσεις: 31875
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!