Ο Πατριάρχης Μόσχας στο πλευρό του Μεντβέντεφ

ImageΤον Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ. Αλέξιο Β΄, επισκέφθηκε το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου ο υποψήφιος για την προεδρία της Ρωσίας κ. Ντιμίτρι Μεντβέντεφ συνοδευόμενος και από την σύζυγο του.

Είναι γνωστό πως ο Πατριάρχης Μόσχας κ. Αλέξιος Β΄ έχει δείξει την εμπιστοσύνη του, στο πρόσωπο του κ. Μεντβέντεφ ενόψει των Ρωσικών προεδρικών εκλογών, της ερχόμενης εβδομάδος.

 

Ο κ. Ντιμίτρι Μεντβέντεφ ευχήθηκε υγεία και δύναμη στον Πατριάρχη Μόσχας κ. Αλέξιο Β΄, με αφορμή τα γενέθλια του, αφού είναι γεννημένος στις 23 Φεβρουαρίου του 1929.

 

Από την πλευρά του ο Πατριάρχης κ. Αλέξιος Β΄ τόνισε στον κ. Μεντβέντεφ, πως «είναι καθήκον δικό σας αλλά και κάθε πολίτη ξεχωριστά, η προστασία και η υπεράσπιση της πατρικής γης».

 

Επίσης ο Πατριάρχης Μόσχας γνωστοποίησε στον κ. Μεντβέντεφ, την επιθυμία του για την επιτυχία στις εκλογές την ερχόμενη εβδομάδα.

 

Τέλος να αναφερθεί πως ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ. Αλέξιος Β΄, επηρεάζει τουλάχιστον 100 εκατομμύρια Ρώσους ορθόδοξους Χριστιανούς, κάτι που δίνει μεγάλη δύναμη στον κ. Μεντβέντεφ.
Εμφανίσεις: 74164
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!