Έφτασε στην Ρωσία ο Αρχιεπίσκοπος Αχρίδος Ιωάννης

axridos-mosxa-1

Γράφει ο Αιμίλιος Πολυγένης


Έφτασε στην Ρωσία μετά από πρόσκληση του Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ. Κυρίλλου, ο Αρχιεπίσκοπος Αχρίδος κ. Ιώαννης ο οποίος πριν λίγες ημέρες αποφυλακίστηκε από τις φυλακές των Σκοπίων.

Στο αεροδρόμιο Σερεμέτιεβο της Μόσχας τον Αρχιεπίσκοπο Αχρίδος υποδέχθηκε ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, Πρωθιερέας Νικόλαος Μπαλασώφ με υπαλλήλους του ΤΕΕΣ.

Ο π. Νικόλαος εκ μέρους του Προέδρου του Τμήματος των Εξωτερικών Σχέσεων Σεβ. Μητροπολίτη Βολοκολάμσκ, εξέφτεσα την ικανοποιήση και την χαρά του για την απελευθέρωση του από την φυλακή.

Την ίδια ημέρα ο Αρχιεπίσκοπος Αχρίδος αναχώρησε για την Αγία Πετρούπολη όπου εκεί τον υποδέχθηκε ο Επίσκοπος Κροντάνδης Ναζάριος και η Ηγουμένη της Μονής Νοβοντέβιτσι Σοφία.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αχρίδος κ. Ιωάννης θα παραμείνει στην Αγία Πετρούπολη για ξεκούραση και αποθεραπεία μετά από προτροπή του Πατριάρχη Μόσχας κ. Κυρίλλου.

Εμφανίσεις: 48279
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!