Η Μέση Ανατολή ευχαριστεί τον Πατριάρχη Μόσχας

patriarh kirill

ROMFEA.GR | Αποδέκτης γραμμάτων όπου εκφράζονται ευχαριστίες για το ενδιαφέρον του για την τραγική τύχη των χριστιανών της Μέσης Ανατολής έγινε ο Αγιώτατος Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσσιών Κύριλλος.

Λόγω του από 14ης Αυγούστου 2014 δημοσιεύματος της Υπηρεσίας Επικοινωνίας του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας με τίτλο «Τρομοκρατία κατά των χριστιανών στο Ιράκ» η Πρόεδρος του Ιρακινού Ασσυριακού Χριστιανικού Οργανισμού Προστασίας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων «Ο Χαμουραμπί» κα Πασκάλ Βάρντα απέστειλε γράμμα όπου εκφράζει στον Αγιώτατο Πατριάρχη Κύριλλο «την βαθιά της ευγνωμοσύνη» «για τη φροντίδα για τον εμπερίστατο και υφιστάμενο γενοκτονία χριστιανικό πληθυσμό» του Ιράκ.

Η κυρία Βάρντα επίσης ζητάει τον Πατριάρχη Κύριλλο να προσεύχεται υπέρ των πολυπαθών Ιρακινών χριστιανών.

Ευχαριστίες για την υποστήριξη των δοκιμαζομένων χριστιανών από την Ορθόδοξη Εκκλησία της Ρωσίας εκφράζει και το γράμμα της εν Ιράκ Αποστολικής Νουντσιατούρας.

Εμφανίσεις: 33434
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!