Συλλυπητήρια Πατριάρχη Μόσχας στον Πρόεδρο της Κίνας

patrirarch-kirill-president-xi-jinping

Του Αιμίλιου Πολυγένη

Συλλυπητήρια επιστολή προς τον Πρόεδρο της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας κ. Σι Τσινπίνγκ, απέστειλε ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ. Κύριλλος.

Ο Πατριάρχης Κύριλλος εκφράζει την θλίψη του για την φονική έκρηξη σε εργοστάσιο στην πόλη Κουνσάν που προκάλεσε τον θάνατο 75 ανθρώπων και τον τραυματισμό 185.

"Εξοχώτατε, δεχθείτε τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου για την τραγωδία που έπληξε την χώρα σας, μετά από έκρηξη σε εργοστάσιο του Κουνσάν όπου δεκάδες άνθρωποι σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν", αναφέρει μεταξύ άλλων ο Πατριάρχης Κύριλλος.

Σε άλλο σημείο ο Πατριάρχης Μόσχας αναφέρει: "Εύχομαι στους ηγέτες της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας και του κινεζικού λαού να ξεπεράσει τις συνέπειες της καταστροφής. Προσεύχομαι να επουλωθούν οι πληγές εκείνων που έχουν χάσει τους συγγενείς τους και τους αγαπημένους τους, ενώ ελπίζω ότι θα δοθεί κάθε αναγκαία βοήθεια."

"Εξοχότατε, παρακαλώ να μεταφέρεται τα λόγια και την συμπόνια μου στο λαό της Κίνας, και ιδιαίτερα προς τις οικογένειες εκείνων που έχουν πληγεί άμεσα από αυτή την ατυχία" προσθέτει κλείνοντας ο Πατριάρχης Μόσχας.

Εμφανίσεις: 40014
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!