Επίσκεψη συμπαράστασης στην οικογένεια του Ιορδανού πιλότου

IMG 5676

Κατόπιν πατρικής πρωτοβουλίας της Α.Θ.Μ. του Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ. Θεοφίλου πραγματοποιήθηκε επίσκεψη συμπαράστασης στην οικογένεια του ιορδανού πιλότου, ο οποίος μετά τα την πτώση του ελικοπτέρου του συνελήφθη στην Συρία ως όμηρος από φανατικούς τσιχαντιστές.

Της αποστολής ηγήθηκε ο Σεβ. Φιλαδελφείας κος Βενέδικτος και μετείχαν εκπρόσωποι όλων των χριστιανικών δογμάτων και ομολογιών που υπάρχουν στην Ιορδανία.

Στην συνάντηση με τους συγγενείς ήταν παρών και ο Δήμαρχος της περιοχής και ενημερώθηκαν όλοι άμεσα για όσα έχουν συμβεί μέχρι στιγμής.

Ο Σεβ. Φιλαδελφείας μετέφερε τις ευχές του Προκαθημένου της Σιωνίτιδος Εκκλησίας και την υπόσχεσή του ότι, όχι μόνο θα προσεύχεται για την γρήγορη απελευθέρωση του άτυχου πιλότου, αλλά θα μεριμνήσει προς τούτο σε αρμόδιους φορείς.

Διαβεβαίωσε επίσης ο Σεβ. κος Βενέδικτος ότι ο Μακαριώτατος ειλικρινά λυπάται για το ατυχές γεγονός, συμπάσχει πραγματικά με τους οικείους του και θα χαρεί πάρα πολύ όταν , συν Θεώ, επιστρέψει σύντομα σώος και αβλαβής στην αγκαλιά τους.

Η επίσκεψη καλύφθηκε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της χώρας, με σχόλια επαίνου για την επίσκεψη και όσα ειπώθηκαν σ΄αυτή.

IMG 5930

IMG 5945

IMG 5984

Εμφανίσεις: 36104
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!