Αφαίρεσαν την φωτογραφία του Πατριάρχη Ιεροσολύμων στο Αμάν (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

aman-1

ROMFEA.GR | Διακόσια άτομα της Ορθοδόξου Κοινότητος του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων στην Ιορδανία με τον Πρόεδρο της Κοινότητος κ. Bassem Faraj, πραγματοποιήσαν κατάληψη στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως Φιλαδελφείας στο Αμάν.

Οι πιστοί της Ορθοδόξου Κοινότητος εισέβαλαν στο Επισκοπείο σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την άδικη απόφαση του Πατριαρχου Ιεροσολύμων κ. Θεοφίλου, που αφορά την μετάθεση του Αρχιμ. Χριστοφόρου Ατάλα, πνευματικού πατέρα χιλιάδων αράβων ορθοδόξων στην Ιορδανία, από την Ιορδανία στην Παλαιστίνη.

Χαρακτηριστική ήταν η στιγμή όπου οι αγανακτισμένοι πιστοί αφαίρεσαν την φωτογραφία του Πατριάρχη Ιεροσολύμων από το Επισκοπείο στο Αμάν, παρουσία του Μητροπολίτη Φιλαδελφείας κ. Βενεδίκτου ο οποίος στεκόταν ανήμπορος να αντιδράσει.

Να αναφερθεί ότι οι πιστοί ζητούν άρση της απόφασης για τον Αρχιμ. Χριστοφόρο, ενώ απειλούν ότι δεν θα εγκαταλείψουν το Επισκοπείο μέχρι να γίνει αυτό.

aman-2

aman-3

aman-4

Εμφανίσεις: 110072
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!