Ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων στην Λαύρα του Αγίου Σεργίου (ΦΩΤΟ)

feof-lav

ROMFEA.GR | Την Λαύρα της Αγίας Τριάδας του Αγίου Σεργίου, επισκέφθηκε ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ. Θεόφιλος, ο οποίος πραγματοποιεί ειρηνική επίσκεψη στην Εκκλησία της Ρωσίας.

Τον Πατριάρχη Θεόφιλο συνόδευαν ο Μητροπολίτης Ναζαρέτ κ. Κυριακός, ο Αρχιεπίσκοπος Κωνσταντίνης κ. Αρίσταρχος, ο Αρχιεπίσκοπος Ιορδάνου Θεοφύλακτος, ο Επίσκοπος Ποντόλσκ κ. Τύχων και ο Εκπρόσωπος του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων στη Μόσχα Αρχιμ. Στέφανος.

Κατά την είσοδό του στη Λαύρα τον Προκαθήμενο της Σιωνίτιδος Εκκλησίας, υποδέχθηκε ο Ηγούμενος Αρχιεπίσκοπος Σεργκίεφ Ποσάντ κ. Θεόγνωστος.

Στη συνέχεια εν πομπή ο Πατριάρχης Θεόφιλος μετέβη στο ναό όπου βρίσκεται η λάρνακα με τα λείψανα του Αγίου Σεργίου, όπου προσκύνησε και τέλεσε μια σύντομη προσευχή.

Ο Πατριάρχης Θεόφιλος επισκέφθηκε και τον Εκκλησία της Αγίας Τριάδος, όπου εκεί φυλλασονται τα λείψανα του Αγίου Μαξίμου του Γραικού.

Να σημειωθεί ότι την ίδια ημέρα ο κ. Θεόφιλος επισκέφθηκε το εργοστάσιο εκκλησιαστικών ειδών "Σώφρινο", όπου εκεί συναντήθηκε με τον Γενικό Διευθυντή κ. Παρχάεφ και το προσωπικό.

Επίσης ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων και τα μέλη της Αντιπροσωπείας κατέθεσαν ένα στεφάνι στο μνημείο του Πατριάρχη Ποιμένα, ενώ έψαλλαν το αιωνία η μνήμη.

laura

laura1

laura2

laura3

laura4

laura5

Εμφανίσεις: 115655
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!