Αντιπροσωπεία της Ελληνικής Αεροπορίας στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων

dsc00306

Την Τετάρτην 20 Φεβρουαρίου 2013, Αντιπροσωπεία της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, αποτελουμένη από τον Ταξιάρχην κ. Μιχαήλ Θεοδωράκην, τον Σμήναρχον κ. Παναγιώτην Γεωργακόπουλον και τον Αντισμήναρχον κ. Νικόλαον Ζιγούρην και συνοδευομένη υπό του εκπροσώπου της Ελληνικής Πρεσβείας εις το Τελ-Αβίβ κ. Ευάγγελον Παναγιώτου, ευρισκόμενοι εις το πλαίσιον επισκέψεως εις το Ισραήλ δια στρατιωτικήν συνεργασίαν, επεσκέφθη το Πατριαρχείον.

Την εν λόγω Αντιπροσωπείαν εδέχθη η Α.Θ.Μ. ο Πατήρ ημών και Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος και έκαμεν αυτή λόγον περί του έργου και της ιστορίας του Πατριαρχείου εις την Αγίαν Γην από της αρχής του Χριστιανισμού.

Ο Μακαριώτατος επέδωσεν τοις μέλεσι της Αντιπροσωπείας δώρα, το βιβλίον των Κειμηλίων του Ναού της Αναστάσεως του καθηγητού κ. Νικολάου Ολυμπίου και εικόνας της Θεοτόκου.

Λαβόντες την ευλογίαν του Μακαριωτάτου οι αντιπρόσωποι ούτοι της Ελληνικής Αεροπορίας, επεσκέφθησαν δια προσκύνησιν τον Πανάγιον Τάφον.

Εμφανίσεις: 52273
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!