Η επιτροπή Χριστιανικών υποθέσεων της Παλαιστινιακής Αρχής στο Πατριαρχείο

pal -11

Την Δευτέραν, 21 Ιανουαρίου 2013, ημέραν μνήμης των Αγίων Ιωάννου και Γεωργίου των Χοτζεβιτών, η Επιτροπή επί των Χριστιανικών Υποθέσεων της Παλαιστινιακής Αρχής υπό τον κ. Χάννα Αμήρε, κ. Ήσσα Κασισίγιε, και με μέλη αυτής τον κ. Ζιγιάντ Μπάντακ και κα Χουλούντ Νταϊέμπες και τον Μουφτήν Σεΐχην των Ιεροσολύμων επεσκέφθησαν επί τη εορτή των Χριστουγέννων το Πατριαρχείον.

Υποδεχόμενος την Επιτροπήν ταύτην, ο Μακαριώτατος Πατήρ ημών και Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος μετά τινων Αγιοταφιτών, προσεφώνησε δια της κάτωθι προσφωνήσεως Αυτού αραβιστί.

Αντιπροσφωνών ο Σεΐχης των Ιεροσολύμων τον Μακαριώτατον υπεγράμμισε το γεγονός ότι η γη της Παλαιστίνης είναι η γη των προφητών και η γη, εις την οποίαν έζησε και εδίδαξεν ο Ιησούς , εις την Βηθλεέμ, την Ιερουσαλήμ και τας άλλας πόλεις και ότι εις την γην αυτήν οι οπαδοί των τριών μονοθεϊστικών θρησκειών οφείλομεν να ζώμεν εν αμοιβαίω σεβασμώ και ειρηνική συνεργασία προς όφελος όλων των κατοίκων αυτής.

Εμφανίσεις: 42476
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!