Συνάντηση του Σ.Ε.Μ.Α. στο εν Αμμάν γραφείο του Πατριάρχου Ιεροσολύμων

sema

Την Τρίτην, 2αν /15ην Μαΐου 2012, έλαβε χώραν η πρώτη Συνάντησις των εκπροσώπων της Ορθοδόξου Οικογενείας του ΣΕΜΑ εις το προσφάτως εγκαινιασθέν Γραφείον του Πατριάρχου Ιεροσολύμων εις το Αμμάν της Ιορδανίας.

Εις την Συνάντησιν αυτήν έλαβε μέρος η Α.Θ.Μ. ο Πατήρ ημών και Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος και ο Αρχιμανδρίτης π. Νεκτάριος εκ μέρους του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων, ο κ. Samer Laham και ο κ. Elias Mukheiber εκ μέρους του Πατριαρχείου Αντιοχείας, ο Μητροπολίτης Φιλαδελφείας κ. Βενέδικτος ως αντιπρόσωπος του Μακαριωτάτου Πατριάρχου Αλεξανδρείας κ. Θεοδώρου και ο κ. Χρήστος Κουκλιώτης ως αντιπρόσωπος της Εκκλησίας της Κύπρου.

Εις την συνάντησιν ταύτην εξητάσθησαν διοικητικά και οικονομικά θέματα του ΣΕΜΑ και τρόποι αποτελεσματικωτέρας και αποδοτικωτέρας λειτουργίας αυτού προς όφελος των Χριστιανών αλλά και των άλλων κατοίκων της Μέσης Ανατολής.

Την Συνάντησιν ήνοιξε η Α.Θ.Μ. ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος, υπογραμμίζων το γεγονός της υπερβάσεως των διοικητικών και οικονομικών δυσκολιών του Συμβουλίου, κατόπιν εντόνων προσπαθειών μιας πενταετίας και το γεγονός της συστάσεως του Γραφείου τούτου υπό του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων εις την πρωτεύουσαν της Ιορδανίας δια την εξυπηρέτησιν της Ορθοδόξου οικογενείας αλλά και όλων των οικογενειών του Συμβουλίου Εκκλησιών της Μέσης Ανατολής.

Εμφανίσεις: 31275
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!