Επίσκεψη του Πρίγκηπα Γάζης στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων

gazis

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Επίσκεψη στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων πραγματοποίησε την Τετάρτη της Διακαινησίμου, ο πρίγκηπας της Ιορδανίας, εμίρης Γάζης.

Τον πρίγκηπα συνόδευαν υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι της βασιλικής αυλής καί της κυβερνήσεως και ομάδα της ασφάλειας του Ισραήλ.

Να αναφερθεί ότι παρόντες ήταν και αξιωματούχοι της Παλαιστινιακής Αρχής.

Τον υψηλό επισκέπτη υποδέχθηκε ο Μακαριώτατος κ. Θεόφιλος με αρχιερείς και τα μέλη της Αγιοταφικής αδελφότητος στο Κεντρικό Μοναστήρι, όπου και παρέθεσαν δεξίωση προς τιμήν του Πρίγκηπα Γάζης και της συνοδείας του.

Εκεί ο εμίρης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Μακαριώτατο καί αρχιερείς του Θρόνου των Ιεροσολύμων.

Αξίζει δε να σημειωθεί, ότι εισερχόμενος ο πρίγκηπας στην αίθουσα του Θρόνου θαύμασε την αναρτημένη επί δεκαετίες αναρτημένη φωτογραφία του θείου του, του Βασιλιά Χουσεΐν Ιμπν Ταλλάλ.

Ο πρίγκηπας περιηγήθηκε τους χώρους του Κεντρικού Μοναστηρίου, ενώ συνοδευόμενος από τον Μακαριώτατο και αρχιερείς κατήλθαν στον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως. Τον Μακαριώτατο και τον πρίγκηπα υποδέχθηκε στην είσοδο του Ναού ο Παρασκευοφύλακας Αρχιμανδρίτης Ισίδωρος με τους Ναϊτες πατέρες.

Στη συνέχεια ο Μακαριώτατος ξενάγησε τον πρίγκηπα εντός του Ναού. Τέλος, ο Αρχιμανδρίτης Ισιδώρος δεξιώθηκε τον Μακαριώτατο καί τον πρίγκηπα Γάζης μετά των συνοδειών τους στο γραφείο της Σκευοφυλακίας.

Εμφανίσεις: 68368
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!